Ingen produkt  
Till Kassan  

Algine Products Kreatin

Art.nr 4482
Citronsmak, 500 g
 
Med marknadens fem mest potenta kreatinsalter i ett välsmakande kosttillskott.
329 kr
Tillfälligt Slut. Preliminärt åter i lager: Okänt

Allmänt Kreatin
Kombination av flera kreatinkällor samt att den är pH-buffrad för att förbättra upptaget avsevärt samt att mindre omvandling av kreatin till kreatinin sker. Flera kreatinkällor gör att vår produkt passar till de flesta personer. Ibland svarar inte vissa personer på vissa kreatinsalt och då är det lämpligt att välja vårt kreatin för att vara säker på effekt. Bra löslighet i vätska förbättrar även det upptaget. Kreatin är en presationshöjare som stimulerar kroppens satellitceller som i sin tur stimulerar nybildandet av muskelceller. Musklerna återhämtar sig snabbare och man kan på så sätt minska träningsvärken. Kreatin kan även binda vatten i kroppen vilket kan ge en liten viktökning och det bör man beakta om man t.ex. är boxare och är noga med varje gram.

Fördelar
- Kreatin ökar den fysiska prestationen vid upprepad kraftansträngning i samband med kortvarig och högintensiv träning.

Övrigt
Kreatin lämpar sig för styrketräning eller sportande med hög fysisk ansträngning. Kombineras med fördel tillsammans med vårt proteinpulver, recovery, pwo och bcaa.

Rekommenderad dagsdos
1-2 portioner (skopor) strax före träning. 1 skopa = 8 g.
Blanda pulvret med 1-2 dl vatten eller mjölk i en shaker.

Innehåll per dagsdos
Kreatin (1 skopa) 7,2 g - (2 skopor) 14,4 g.

Ingredienser:
Kreatincitrat, kreatinmalat, kreatin-AKG, kreatinnitrat, kreatinpyruvat, natriumbikarbonat, kaliumbikarbonat, äppelsyra, arom (citrus), riboflavin, sötningsmedel (aspartam) acesulfam-K (innehåller en källa till fenylalanin).

Förpackning
500 g kreatinpulver som räcker i 31 dagar om man tar en dos om 2 portioner per dag.

Upplysningar
Förvaras mörkt och torrt i rumstemperatur samt utom räckhåll för små barn. Denna produkt ersätter ej en varierad kost samt att den bör kombineras med en näringsriktig kost, motion och en i övrigt hälsosam livsstil. Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Gravida och ammande eller personer som medicinerar bör alltid konsultera läkare. Personer med njurproblem eller personer som ligger i riskzonen för diabetes eller personer med högt blodtryck bör vara försiktiga med Kreatin.