Ingen produkt  
Till Kassan  

Algine Products Metabolis

Art.nr 4481
Grönt Te 120 tabl.
 
Fat burner som hjälper dig att gå ner i vikt med Grönt te, L-karnitin, Krom, Koffein och Coleus Forkohlii.
249 kr
Tillfälligt Slut. Preliminärt åter i lager: Okänt

Allmänt fettförbränning
Uppiggande fatburner med välbeprövade substanser som hjälper dig att banta (bränna fett). Grönt te skiljer sig från andra tesorter genom att det i framställningen oxiderats ytterst lite eller inte alls. Detta betyder att alla naturliga och nyttiga ämnen klarat sig igenom processen och stannat i tebladen. Processen utförs antingen genom att tebladen rostas vilket betyder att oxidationen inte påbörjas, eller att tebladen hålls under vattenånga direkt efter skörden. Allt för att lagra alla nyttigheter! Flera vetenskapliga studier har visat att tedrickare, framför allt de som dricker grönt te, går ner i vikt snabbare än de som inte gör det. Anledningen tror man är att kombination av ämnet EGCG som finns i teet tillsammans med koffeinet bidrar till att öka kroppens ämnesomsättning. Grönt te ökar även nivån av noradrenalin, som förbereder kroppen på att bränna fett.

Karnitin fullgör det sista steget i omvandlingen av fett till energi. Därmed kan tillskott av karnitin förbättra utnyttjandet av fett som energikälla och uthålligheten vid fysisk aktivitet som därigenom kan förlängas. Muskeltrötthet förebyggs, syreupptagningsförmågan ökar, normal energiomsättning behålls och stresstoleransen ökar. Karnitin utnyttjar fettsyror i cellen, den bryter inte ner fettvävnader. Karnitin transporterar fettsyror in i cellen och vidare genom mitokondriernas membran där de används som energikällor. I avsaknad av karnitin byggs fettsyror upp runt cellerna där de endast med svårighet kan brytas ner. Detta leder så småningom till sjuklig fetma. Genom att tillföra karnitin kan fettsyrorna avlägsnas genom förbränning inuti cellerna.

Forskolin finns i rötterna av växten Coleus Forkohlii. Forskare har funnit att forskolin kan bidra till att främja fördelningen av lagrade fetter i människors fettceller. Det kan också frigöra fettsyror från fettvävnad, vilket resulterar i ökad termogens, vilket resulterar i förlust av kroppsfett och teoretiskt ökad muskelmassa.

Fördelar:
- Krom bidrar till att bibehålla en normal blodsockernivå.
- Krom bidrar till att bibehålla en normal ämnesomsättning.
- Grönt te (med EGCG) i kombination med koffein bidrar till att öka ämnesomsättningen.
- L-Karnitin ökar termogensen (värme) och omvandlar fett till energi.
- Forskolin ökar också termogensen vilket resulterar i förlust av kroppsfett.
- Koffein stimulerar centrala nervsystemet vilket leder till ökad energi som behövs vid diet.

Övrigt
Tänk på att inte träna för hårt under en viktnedgång då det kan skada kroppen. Att banta och bränna fett tar hårt på kroppen så då bör man träna lite lugnare en tid tills man nått sitt mål med viktnedgången.

Rekommenderad dagsdos
1-2 tabletter till måltid, max 4 tabletter dagligen.

Innehåll per dagsdos:
Grönt te extrakt (45% EGCG) 200 mg
koffein 150 mg
L-karnitin 50 mg
coleus forkohlii 50 mg
krom 100 µg (DRI* 250%)
 * Dagligt referensintag (tidigare RDI).

Ingredienser:
Grönt te extrakt, koffein, carnitin tartrat, coleus forkohlii, kromklorid, fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa, magnesiumsalter av fettsyror), klumpförebyggande medel (kiseldioxid).

Förpackning
120 bantningstabletter som räcker i 30 dagar om man tar en dos om 4 tabletter per dag.

Upplysningar
Förvaras mörkt och torrt i rumstemperatur samt utom räckhåll för små barn. Denna produkt ersätter ej en varierad kost samt att den bör kombineras med en näringsriktig kost, motion och en i övrigt hälsosam livsstil. Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Gravida och ammande eller personer som medicinerar bör alltid konsultera läkare. Tål man inte koffein skall man undvika denna produkt! Är man inte van vid koffein skall man prova sig fram och stegvis öka antalet tabletter.Personer som köpte denna produkt köpte också