Ingen produkt  
Till Kassan  

Varumärken

 

Abilica logo

ABILICA

Det är få saker i vår vardag som väcker lika mycket känslor som träningsfrågor. Hälsa, kropp och upplevelsen av att prestera - allt påverkas av våra träningsrutiner. Anpassa nivån efter dig och se till att ha kul i ditt träningspass.

Släpp in Abilicafärgerna och hitta den produkt som känns bäst för dig!

Algine Products logo

ALGINE PRODUCTS

Är du trött på att leta hälsokost och kosttillskott på röriga hemsidor med hundratals produkter - då har vi gjort urvalet åt dig. Här finner du allt du behöver utan krångel.

Hög kvalité och låga priser från Algine Products.

BREMSHEY

Bremshey Sport är en del av Accell Fitness, världsledande inom fitnessutrustning. Detta innebär att du kan vara säker på god service och en säker garanti. Bremshey Sport är endast tillgänglig via erkända Bremshey Sport specialister. Ordet "specialist" säger allt, så för goda råd och service, till din lokala Bremshey Sport specialist.

 Casall logo  

CASALL 
kommer från Sverige.

Casall har hjälpt människor i form i 30 år nu, och inspirerat rörelse och välmående med en stark passion för inovation och design. Vi prodicerar högkvalitativ utrustning för spännande träning. Vi hjälper dig att prestera ditt bästa, må ditt bästa

Impulse logo

IMPULSE
Är Kinas största tillverkare av träningsutsrustning.

Med 38 år i branchen och bland annat ett exklusivt partnerskap som leverantör till OS i Peking är detta tillverkaren andra jämför sig mot.

 Master logo

MASTER

har funnits som registrerat varumärke för bl a motionscyklar och närliggande träningsredskap sedan 1989.

Master är kvalitetsprodukter med attraktiva prislappar. Masters mål är du ska hitta ett funktionellt, snyggt och inspirerande träningsredskap som passar dina krav och önskemål på bästa sätt och till ett pris som gör att du känner att du har gjort ett bra köp

MARCY

Walter Marcyans rika arv, hans engagemang och osvikliga tro på fördelarna med styrke- och konditionsträning har lett Marcy till en tydlig vision för framtiden. Innovativa och spännande produkter som är utformade för att komplettera den mänskliga kroppens naturliga rörelser och uppmuntra till rätt teknik och form. Marcy fortsätta att tillhandahålla produkter som gör en säker och effektiv styrke- och konditionsträning tillgänglig för alla.

 Nordic logo

NORDIC

är Mylna Sports eget varumärke och har funnits sedan 1999. Med Nordic kan vi erbjuda ett komplett hemmaträningssortiment med bra kvalitet till rimliga priser.

 Redcord logo

REDCORD

Det norska företaget Redcord är pionjärer inom slyngträning. Redcord är den ursprungliga repträningsformen. I Redcords sortiment hittar du allt du behöver för en effektiv neuromuskulär träning. Slyngträning är neuromuskulär träning som åter-uppväcker stödmuskulatur som hos många är inaktiv, och som gör att man får belastningsskador på de större musklerna och som bonus får man fokus på kärnmuskulaturen.

 Tunturi logo

TUNTURI

har en lång historia som banbrytare inom fitnessmarknaden. Vi utvecklar träningsmaskiner för hemmabruk och har tagot många patent som understryker varumärkets unika karaktär. Det gäller flera innovationer i fråga om träningens säkerhet, bekvämlighet, motivation och effektivitet. Varje funktion har sin egen, igenkännande symbol. Genom att välja Tunturi gör du ett medvetet val av kvalitet, nordisk design och pålitlighet.

WEIDER

är det mest kända varumärket inom styrketräning i hemmet. Märket, som grundades av Joe Weider, har funnits i 50 år och har skapat sig ett rykte om att stå för kvalitet och trygghet. Joe Weider anses vara kroppsbyggandets fader. Den stora erfarenheten har givit märket Weider en status som utgör ett eget begrepp inom styrketräning. Idag är Weider en del av det amerikanska företaget Icon Health and Fitness, världens främsta leverantör av träningsutrustning.